Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Απονομή ξιφών στους Ανθυπολοχαγούς ΣΣΕ στον Μαραθώνα,

Προς : τον Νέο Δήμαρχο                    Σαρωνίδα 21/06/2014
Μαραθώνος κ. Ψινάκη             
 Κε Δήμαρχε
Για την εκλογική σας νίκη σας συγχαίρω και σας εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας.
Επειδή η ηλικία μου προχωρεί και επειδή επί χρόνια προσπαθώ να πείσω συναδέλφους ώστε η απονομή των ξιφών στους εξερχόμενους από την ΣΣΕ Ανθυπολοχαγούς να γίνεται στον Τύμβο του Μαραθώνα,
 Θεωρώ   την στιγμή κατάλληλη , όχι να παρακαλέσετε το ΓΕΣ αλλά να Το απαιτήσετε γιατί έπρεπε η ενδοξότερη των αιώνων  μάχη του Μαραθώνα, να τιμάται κάθε χρόνο.
Αποτελεί χρέος του έθνους να τιμήσει  τους αθανάτους νεκρούς στον τόπο όπου το επιχειρησιακό σχέδιο  του Μιλτιάδη παραμένει υπόδειγμα στρατηγικής επί αιώνες. Την υμνούν οι ξένοι και εμείς μένουμε άπραγοι, ενώ θα έχει παράλληλα και πολιτιστικά οφέλη ο τόπος.
Οι νέοι Αξιωματικοί θα αισθανθούν  τους μακρινούς προγόνους να τους καλούν μαζί  και  το λαό μας, σ’ ένα Όραμα, μιά Πίστη, την σκυτάλη να αρπάξουν, απ’ τα χρόνια τα παλιά, σ’ ένα ατέλειωτο Αγώνα, σε μιά άμιλλα της Νίκης, που χαράξαν οι προγόνοι, κι’ άφησαν κληρονομιά.
Δημήτρης Βόγγολης
 τηλ.6944357378
Macintosh HD:Users:imac:Desktop:LOGO-covers:FB.jpg

                                                                    Ηλίας Ψινάκης

                                                                                               

                                                                                                Mαραθώνας, 26 Ιουνίου 2014

Αξιότιμε Στρατηγέ,
 Σας ευχαριστώ θερμά για τις εγκάρδιες ευχές σας.  Θα ήθελα να σας ενημερώσω, σχετικά με το αίτημά σας, ότι θα συμπεριληφθεί οπωσδήποτε στην λίστα των θεμάτων που θα συζητηθούν στην επερχόμενη συνάντησή μου,  με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Κο Δημήτρη Αβραμόπουλο.

            Σας ευχαριστώ για την επισήμανση και θα φροντίσω να ενημερωθείτε από το γραφείο μου, σχετικά για την έκβαση του ζητήματος.





Με εκτίμηση,




            Ηλίας Ψινάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου