Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Δεν αρκεί να διορθώσουν ή να πάρουν το λόγο πίσω οι «Βολευτές» για τα όσα μας είπαν στον ιερό χώρο του κοινοβουλίου αυτές τις ημέρες, πρέπει άμεσα να περάσουν πειθαρχικό, να αποβληθούν από το  κοινοβούλιο με στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων  να τρέξουν  δουλεύοντας να κερδίσουν από την εργασία τους  τον επιούσιον , να τους κοπεί ο παχουλός μισθός  και να λάβουν τον  μισθό που καθιέρωσαν για τον λαό και  να μην φυλακισθούν για να μην τους ταΐζουμε και  από πάνω.

Τι πιο χειρότερο θα μπορούσαν ν ακούσουν  οι μαθητές  της Καλαμάτας που παρακολουθούσαν  από τον εξώστη του κοινοβουλίου;

Αφήνουμε χωρίς αντίδραση τα πράγματα να προσπερνούν , χωρίς καμιά τιμωρία δεχόμενοι πολλάκις και την κοροϊδία τους ,αφού   γνωρίζουν καλά    ότι μένουμε πάντα  απαθείς.

Ως  Έλλην πολίτης  λυπάμαι που κυβερνώμαι από Ανθέλληνες  «Βολευτές» που  προσφέρουν  βούτυρο στο ψωμί στους  γείτονες  επιβουλείς .

«Και  τι έγινε να χάσουμε μερικά νησιά!»Ζουράρης

Και εμείς τους ανεχόμαστε!!! κλείνω με την ευχή η επερχόμενη νύχτα να μην είναι μακρά και αγγίξει τον αιώνα και βυθιστούμε σε έναν άλλο μεσαίωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου