Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Αγώνας για Φιλανθρωπικό Σκοπό


Σε αυτόν τον αγώνα κέρδισε η προσφορά και ο αθλητισμός! (vids+pics)

 στις

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, ώρα 20:00 το βράδυ, ήταν προγραμματισμένος ο αξιέπαινος (από μεριάς αθλητών) αγώνας αγάπης, μεταξύ των ομάδων μπάσκετ της Σαρωνίδας και του Λαγονησίου, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Σαρωνικού, μέσω των εσόδων. 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Μιχάλης Μαχαίρας, για το redrulesblog.wordpress.com
FB Page: Red Rules
Youtube Channel: Red Rules
Ένα αρκετά εντυπωσιακό All Star Game διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης στο κλειστό γυμναστήριο του Λαγονησίου «Ν. Κακλαμανάκης», μεταξύ αθλητών της Σαρωνίδας και του Λαγονησίου. Οι τοπικές μας ομάδες, χάρισαν φανταστικές στιγμές στο παρκέ, κάνοντας όμως την αρχή, μαζί με αυτούς που παρευρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο, την σημαντικότητα της προσφοράς και της ανθρωπιάς στις μέρες μας. Αρκετά παιδιά, οικογένειες, δημοτικοί άρχοντες, οι οποίοι στηρίζουν τέτοιου είδους προσπάθειες, αλλά και …όμορφες παρουσίες, έκαναν την εμφάνισή τους στο παραλιακό γήπεδο.
Οι δύο ομάδες, από το ζέσταμα κιόλας, ήταν έτοιμοι για ένα αξέχαστο θέαμα, με το σκορ, έπειτα την ολοκλήρωση του παιχνιδιού να λήγει ισόπαλο, δείχνοντάς μας πως, σημασία δεν έχει πάντοτε η νίκη, αλλά η συμμετοχή και η ευγενής άμιλλα.


Επιπλέον, υπήρχαν και οι σχετικές βραβεύσεις, αλλά γενικότερα το κλίμα ήταν εξαιρετικό, και ο εν λόγω μπασκετικός αγώνας, δεν είχε να ζηλέψει απολύτως τίποτα, από τα All Star Game στον μαγικό κόσμο του NBA. Παρουσιάσεις ομάδων, εξαιρετικό θέαμα, καρφώματα, μεγάλο σκορ, και το σημαντικότερο, σύλλογοι και αθλητές απ’ τα σπλάχνα των περιοχών μας!


Στο ημίχρονο υπήρξε επίσης, αγώνας επίδειξης των ακαδημιών του Λαγονησίου, στον οποίο φάνηκε περίτρανα η φοβερή δουλειά που γίνεται, αν και σε ερασιτεχνικά σωματεία.


Μεράκι, όρεξη για δουλειά και δημιουργικός ζήλος υπάρχει, και αυτό είναι το σημαντικότερο.
Εκτός του Δημάρχου Σαρωνικού, κ. Σοφρώνη, παρευρέθηκαν Δημοτικοί και τοπικοί Σύμβουλοι, καθώς και ο Πρόεδρος του Ναυταθλητικού Ομίλου Σαρωνίδας, κ. Δ. Βόγγολης.

Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσογαίας κκ Νικόλαο που παρέλαβε εκπρόσωπός του, στον Πρόεδρο και τον ΓΓ της ΕΣΚΑ κκ Ιωάννη Αλεξόπουλο και Γ. Κομπορόζο, στην Αντιδήμαρχο Πέγκυ Γεωργοπούλου ενώ αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια παρέλαβαν όλοι οι Αθλητές (μικροί και μεγάλοι) και οι παράγοντες των δύο ομάδων. 








Advertisements